ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek
BODY SCRUBS
Lief
Feest
Schoon
Zoete Verwennerij
Zoet & Fris
Wakker!
Sauna
Refill Body Scrub
BODY PRODUCTEN
Body Butters
GEZICHT SCRUBS
Mooi Lavendel
Mooi Vanille
Refill Gezicht Scrub
GEZICHTS PRODUCTEN
Masker Mooi Lavendel
Masker Mooi Vanille
Toner Kalm
LIPPEN
Lip Scrub Lief
Lippenbalsem Lief
Lippenbalsem Lief cacao
HANDEN
Hand Scrub Zacht
Hand Creme Zacht
Hand Zeep
VOETEN
Voet Scrub Fris!
Voet Balsem Fris!
Hand Creme Zacht


€ 7,50Ingrediënten: sheabutter, bijenwas, zonnebloemolie, calendula, citroengras, sinaasappel

Sheabutter is een boter gewonnen uit de pit van de Afrikaanse karite-notenboom. Het is een zeer werkzaam en goed te verdragen product, het maakt de huid zacht en soepel en beschermt tegen uitdrogen. In Afrika wordtkariteboter als vanouds ebruikt voor de verzorging van de huid, bij reuma, spier-en gewrichtspijn en ook bij het voorkomen en verminderen van zwangerschapsstrepen. Het stimuleert de vorming van nieuwe cellen en de genezing van wonden. Het vermindert irritaties en maakt de huid zacht en glad. Werkt zeer goed tegen het verouderen en verdrogen van de huid. Seabutter is hypoallergeen, dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

Zonnebloemolie is een plantaardige olie en wordt gewonnen uit de 'pitten' van de zonnebloem. Zonnebloemolie zorgt voor een betere doorbloeding en beschermt en verzacht de huid.

 

 

Citroen stimuleert de doorbloeding, zorgt voor een diepe reiniging van de huid, ontsmet haar en helpt tegen acne. Citroen maakt de huid zacht en helpt jeuk te verminderen. Zij bevat vitamine C, dit is zeer goed voor de huid.

 

De belangrijkste reden waarom zoete sinaasappelolie wordt gebruikt is zijn kalmerende werking. Zowel bij zenuwachtigheid, rusteloosheid, angst, moeilijk­heden om in te slapen als nerveuze hartkloppingen, kan van deze olie een ontspannende werking verwacht worden.

Aan de zoete sinaasappelolie worden ook opmonterende tot antidepressieve eigenschappen bij neerslachtigheid toege­schreven. Tenslotte beschrijft men van deze olie ook een regenererende en versterkende werking op de opperhuid, te gebruiken tegen kloofjes, gebarsten huid, rimpelvorming en een vette huid.

 Bestellen
ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek