ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek
BODY SCRUBS
Lief
Feest
Schoon
Zoete Verwennerij
Zoet & Fris
Wakker!
Sauna
Refill Body Scrub
BODY PRODUCTEN
Body Butters
GEZICHT SCRUBS
Mooi Lavendel
Mooi Vanille
Refill Gezicht Scrub
GEZICHTS PRODUCTEN
Masker Mooi Lavendel
Masker Mooi Vanille
Toner Kalm
LIPPEN
Lip Scrub Lief
Lippenbalsem Lief
Lippenbalsem Lief cacao
HANDEN
Hand Scrub Zacht
Hand Creme Zacht
Hand Zeep
VOETEN
Voet Scrub Fris!
Voet Balsem Fris!
Lippenbalsem Lief

€ 3,95


Voedende en verzorgende lippenbalsem die lang blijft zitten!

Ingrediënten: kokosolie, bijenwas, olijfolie, poedersuiker, bloedsinaasappelolie


  

 

 

Kokosolie is rijk aan antioxidanten die de strijd van de vorming en de reactie van vrije radicalen aan gaan. Dit reduceert uitdroging van de huid, fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid glad, soepel, en jong wordt. Met behulp van kokosolie wordt de huid van het gezicht sterker en wordt het optreden van puistjes en acne verminderd.

Bijenwas geeft stevigheid en duurzaamheid aan cosmetische producten. Het bevat vitamine A en heeft een huidbeschermende en vochthoudende werking. Het laat geen kou, nattigheid of wind door. Daardoor houdt bijenwas de lichaamswarmte vast en toch sluit het de huid niet af. Bijenwas laat altijd zuurstof en licht door.

In koudgeperste olijfolie komen erg veel verschillende vitamines voor: A, B1, B2, C, E en K, houdt de huid jong, zacht en soepel en zorgt voor een goede vochtbalans. Olijfolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering.


De belangrijkste reden waarom zoete sinaasappelolie wordt gebruikt is zijn kalmerende werking. Zowel bij zenuwachtigheid, rusteloosheid, angst, moeilijk­heden om in te slapen als nerveuze hartkloppingen, kan van deze olie een ontspannende werking verwacht worden.
Aan de zoete sinaasappelolie worden ook opmonterende tot antidepressieve eigenschappen bij neerslachtigheid toege­schreven. Tenslotte beschrijft men van deze olie ook een regenererende en versterkende werking op de opperhuid, te gebruiken tegen kloofjes.


 ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek