ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek
Waarom Scrubs & Zo
Wat is scrubben?
Over scrubs & Zo


Wij zijn Barbara & Laura, twee meiden met een druk gezinsleven, een drukke baan en een actief sociaal leven. Kortom; druk! Voor ons dé oplossing om met deze druk om te gaan; doen wat je leuk vindt en regelmatig tijd voor je zelf nemen. En zo is Scrubs & Zo geboren.
Wij vinden het heerlijk de handen uit de mouwen te steken en met natuurlijke grondstoffen aan de slag te gaan, vernieuwend bezig te zijn, maatwerk te leveren en voor iedereen een heerlijke Scrub te maken! De uitdaging blijft om een veilige, effectieve, ‘groene’, diervriendelijke, én ambachtelijke Scrub te maken die ook nog betaalbaar is, prettig in gebruik én lekker ruikt. Wij denken hier goed in geslaagd te zijn en willen dit graag met je delen.
Om de heilzame werking van de Scrub te ondersteunen werd ons assortiment al snel uitgebreid met maskers, toners, lippenbalsem e.d. en is nog steeds groeiende.

Daarnaast geeft het scrubben een heerlijk schoon, fris en ontspannen gevoel. Even niks aan je hoofd, even tijd voor jezelf.
Wij maken natuurlijke Scrubs en verzorgingsproducten op ambachtelijke wijze. Onze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten uitsluitend ingrediënten die zacht zijn voor de huid.
Wij gebruiken uitsluitend extracten van kruiden en planten, plantaardige oliën, essentiële oliën en natuurlijke geur-en kleurstoffen. De natuurlijke ingrediënten werken in harmonie met de huid en houden haar natuurlijke evenwicht in stand.
Je huid voelt heerlijk zacht na het gebruik van de producten van Scrubs & Zo.

Onze producten zijn bijzonder omdat er geen schadelijke stoffen toegevoegd zijn. Onze Scrubs en andere verzorgingsproducten bevatten geen conserveringsmiddelen (parabenen), minerale oliën (afkomstig uit aardolie) en andere chemische toevoegingen, zoals weekmakers en synthetische geurstoffen.

Wij hebben diverse producten op voorraad, maar kunnen ook maatwerk leveren. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@scrubsenzo.nl met je wensen zodat wij een passend voorstel kunnen doen.
 


                    

 
ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek