ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek
Waarom Scrubs & Zo
Wat is scrubben?
Waarom Scrubs & ZoNiemand twijfelt nog aan het belang van gezonde voeding en gelukkig krijgt ook natuurlijke huidverzorging steeds meer aandacht. Steeds meer erkent men de gevaren voor de gezondheid van schadelijke ingrediënten voor de huid.
De huid is ons grootste orgaan en alles wat je erop aanbrengt heeft invloed op je lichaam. Wat je niet kunt eten, smeer je ook niet op je huid!


      

In synthetische producten kunnen middelen zitten die langere tijd blijven door werken op of in je huid. Natuurlijke producten hebben dit veel minder. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken welke ingrediënten passen bij je huidtype.
Wij vertellen bij ieder product heel duidelijk waarvan het gemaakt is en wat deze producten doen voor huid, lichaam en geest.

Wij vinden het ook belangrijk dat de natuurlijke producten minder belastend zijn voor het milieu. Onze producten worden bereid met natuurlijke extracten uit biologisch geteelde planten en bloemen. Minerale oliën gebruiken wij niet. Onze producten zijn zorgvuldig getest op vrijwillige mensen en niet op dieren.

Ons verpakkingsmateriaal bestaat hoofdzakelijk uit glas, papier en biologisch afbreekbaar plastic. Uiteraard vragen wij uw medewerking als het gaat om recyclen en het inzamelen van gescheiden afval.


Kortom, de producten van Scrubs & Zo zijn heerlijk in gebruik, goed voor je huid , eerlijk voor milieu en dier én zien er ook nog eens geweldig uit!

Leuk om cadeau te geven, maar vergeet jezelf niet! ProductenBestellenNieuwsOver scrubs & ZoContactFoto's Scrubs & ZoGastenboek